mandag 26. mai 2014

Om oss

Vi var opprinnelig fire damer som startet opp i Bortistu høsten 2014, men nå er vi redusert til tre Tynset-jenter som alle liker både god kaffe, godt håndtverk og omgivelser som har en historie å fortelle. Vi har alle savnet et spisested på Tynset som også har et tilbud på kveld og helg, og som har en unik atomosfære å tilby og ikke minst en lokal og historisk forankring.
Vi har ulik bakgrunn og kompetanse, og håper at vi skal utfylle hverandre godt!
Line:  Er utdanna ergoterapeut og jobber i psykisk helsevern. Har en forkjærlighet for gjenbruk. Elsker å sy, og da helst av avlagt klær og tøy, men bedriver også andre hobbysysler. Har tre barn, en mann og en hund.

Hege: Foruten idrettslinje og linje for skuespillerteknikk, er Hege vårt alibi når det kommer til matservering. Hun har nemlig 2 år på hotell- og næringsmiddelfag! I tillegg har hun fagbrev i barne- og ungdomsarbeiderfaget og har sitt daglige virke ved Tynset ungdomsskole. Hun har også mann og tre barn. 
Anette: Har en bachelor i formgiving, kunst og håndverk fra høgskolen i Telemark. Har i tillegg allmennlærerutdannelse. Jobber ellers hos Tynset ungdomsskole og har mann og tre barn. Er veldig glad i kaffe, men ikke sååå glad i å lage mat.


1 kommentar:

Takk for koselige kommentarer, det setter vi STOR pris på!