tirsdag 13. januar 2015

Friluftsåret 2015
2015 er i gang, og det er kanskje mange som allerede har satt seg noen gode nyttårsforsetter. Vi på Bortistu’ har satt oss nyttårsforsett om å få til flere arrangementer dette året, og er allerede i gang med trekkspillkonserter 1. onsdag i hver måned klokka 19.00. Der er det gratis inngang, men det er selvsagt åpent for alle selv om man ikke vil på konsert, men bare ta en kaffe i vår andre stue.

Vi vil også lage mange gode kaker, supper og annen mat. Kanelsnurrer vil vi alltid ha, men resten av utvalget vil variere. Kom gjerne med ønsker på noe du kunne tenke deg i kafeen vår!

Vi må jo si at vi kun har hatt utrolig hyggelige gjester siden oppstarten i høst! Og ikke bare at de er hyggelige, men mange er også veldig spreke! Vi har blant annet fått 2 faste gjester, Anne Karin Næss og Trygve Jensen (se bilde), som går ca 3 km hver vei, hver søndag! Til jul fikk disse to søte pensjonistene hvert sitt gavekort på kaffe og kake i gave fra oss, da vi setter stor pris på deres besøk!

Men tilbake til det nye året, 2015, friluftsåret!
I år tenker vi nettopp å «premiere» våre spreke gjester ettersom det er friluftsåret. Når du går/sykler eller beveger deg på en annen måte for å komme til oss (gå fra parkeringsplassen telles ikke) får du en gratis kaffe/te (barn får en flaske økologisk drikke) hver 10.tur. På slutten av året vil vi legge sammen alle turene, og den med flest turer vil få en flott premie! Stemplingskort får du hos oss!


Så da håper vi mange vil ta bena fatt, men ønsker selvsagt alle velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for koselige kommentarer, det setter vi STOR pris på!